RFS pussargs Marhijevs: Esam izsalkuši pēc uzvarām

CopyDraugiem X Whatsapp
Adams Marhijevs
Adams Marhijevs Foto: Zane Bitere/LETA

RFS futbolisti pēc zaudējuma Superkausā "Riga" komandai ir vairāk izsalkuši pēc uzvarām, atzina RFS pussargs Adams Marhijevs.

21 gadu vecais Somijas pussargs Marhijevs RFS pievienojās pērn, kad pārnāca no Jūrmalas "Spartaka" vienības. Jūrmalā futbolists spēlēja kopš 2021. gada sezonas sākuma un bija arī "Spartaka" kapteinis.

"Iejusties komandā bija ļoti viegli, visi bija atsaucīgi, palīdzēja pieredzējušie komandas biedri, pazinu arī dažus spēlētājus, kas arī palīdzēja, " sacīja RFS futbolists.

RFS ar Marhijevu sastāvā pērn izdevās izcīnīt čempionu titulu Latvijas virslīgā. Atskatoties uz aizvadīto sezonu, futbolists atklāja, ka visspilgtāk atmiņā palikusi pēdējā sezonas spēle pret "Metta" komandu, kad RFS, izcīnot uzvaru pēdējā kārtā un par vienu punktu apsteidzot "Riga" vienību, kļuva par Latvijas čempioniem.

Tāpat atmiņā palikusi katra spēle pret "Riga" futbolistiem, jo bijis daudz fanu, līdz ar to patīkami spēlēt, norādīja sportists.

"Deviņi no desmit, jo neieguvām Latvijas kausu, bet kopumā paradījām lielisku komandas sniegumu," par pērnās sezonas vērtējumu izteicās Marhijevs.

Pagājušajā nedēļā RFS futbolisti Latvijas Superkausā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 4:5 piekāpās "Riga" komandai. "Tā ir papildu motivācija pirms sezonas, tagad esam arvien vairāk izsalkuši pēc uzvarām," sacīja Marhijevs.

Kā RFS nākamās sezonas mērķus spēlētājs norādīja iekļūšanu Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Konferences līgas grupu turnīrā, uzvaru Latvijas kausā un virslīgā.

Marhijevs 2023. gada sezonā aizvadīja 33 spēles, no kurām 30 devās laukumā pamatsastāvā, guva vienus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Daļu 2022. gada sezonas Marhijevs no Jūrmalas "Spartaka" tika izīrēts Itālijas komandas Ferāras SPAL jauniešu vienībai, kuras sastāvā "Primavera" turnīrā aizvadīja astoņus mačus.

Jauno sezonu RFS uzsāks 8. martā, kad viesos virslīgas pirmās kārtas mačā tiksies ar "Auda" futbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu