NOSKATIES Džošua jau otrajā raundā brutāli nokautē MMA zvaigzni Nganū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Britu boksa zvaigzne Entonijs Džošua.
Britu boksa zvaigzne Entonijs Džošua. Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

Aizvadītajā naktī ātru un pārliecinošu uzvaru pār kamerūnieti Fransisu Nganū izcīnīja britu boksa zvaigzne Entonijs Džošua.

Nganū lielāko daļu savas karjeras ir pavadījis jauktās cīņas mākslas (MMA) sportā, bet pērn viņš ar cīņu pret Taisonu Fjūriju piedzīvoja debiju profesionālajā boksā. Tajā cīņā viņš zaudēja pēc plaši apspriesta tiesnešu lēmuma. Šajā reizē viņam vakars beidzās krietni ātrāk un nepatīkamāk.

Jau pirmajā raundā Džošua savu pretinieku nosūtīja nokdaunā. Lai arī Nganū izdevās pārvarēt pirmo raundu, otrajā cīņas trīsminūtē viņš pēc vēl viena nokdauna tika brutāli nokautēts.

Nganū pēc piedzīvotā nokauta bija nepieciešama pat skābekļa maska. Džošua, redzot pretinieka stāvokli, uzvaru gandrīz vai nesvinēja. Britu bokseris savu pretinieku pēc cīņas centās uzmundrināt.

"Tu esi iedvesma. Nepamet boksu. Ja tev kaut ko vajag, dod man ziņu. Aprunāsimies citu reizi," sacīja Džošua.

MMA organizācija "Professional Fighters League" (PFL) bija plānojusi 37 gadus vecajam Nganū nozīmēt cīņu pret tās smagā svara čempionu Renanu Fereiru. Domājams, ka šo cīņu būs jāatliek, ņemot vērā to, cik smagu nokautu pret Džošua piedzīvoja Nganū.

Tikmēr Džošua pēc izcīnītās uzvaras norādīja, ka savā nākamajā cīņā vēlas tikties ar Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika dueļa uzvarētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu