Merzļikins: Šoreiz bijām pelnījuši uzvarēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins pēc viņa pārstāvētās Kolumbusas "Blue Jackets" vienības zaudējuma Otavas "Senators" komandai ar 2:3 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:2) pēcspēles metienu sērijā atzina, ka ir vilšanās sajūta.

Jau vēstīts, ka Merzļikins mača gaitā tika galā ar 35 no 37 pretinieku metieniem, atvairot 94,6% raidījumu, kamēr uzvarētāju noskaidrošanas sērijā spēja atvairīt vienu no trim metieniem. Tāpat latvietis tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

"Mēs smagi cīnījāmies un visu spēli bijām vadībā ar 1:0. Tad iemetām otros vārtus, bet tāds ir hokejs," sarūgtinājumu neslēpa latviešu vārtsargs. "Protams, ka ir vilšanās, jo gribam uzvarēt un domāju, ka šoreiz to bijām pelnījuši."

Merzļikins arī atklāja, ka ieiet spēlē pēc iepriekšējā neveiksmīgā mača Monreālā, kurā viņš pirmajās sešās minūtēs savos vārtos ielaida trīs ripas un tika nomainīts, nav bijis viegli.

"Komandas biedri man palīdzēja, bija daudz bloķēti metieni un daži labi atvairījumi lika man justies labāk," skaidroja Kolumbusas kluba vārtu vīrs. "Patiešām vēlējos šo uzvaru, jo uzskatu, ka šovakar spēlējām lieliski."

"Blue Jackets" ar 55 punktiem 66 spēlēs ieņem pēdējo 16.vietu Austrumu konferencē, bet "Senators" kontā 64 mačos ir par trim punktiem vairāk un 15.pozīcija.

Nākamo spēli Kolumbusas vienība aizvadīs sestdien, kad savā laukumā tiksies ar Rietumu konferences un visas līgas vājāko vienību Sanhosē "Sharks", kas 65 mačos iekrājusi vien 39 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu