Video Indianvelsas kungu un dāmu vienspēļu turnīros noskaidroti pusfinālisti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Spānijas tenisists Karloss Alkarass
Spānijas tenisists Karloss Alkarass Foto: Reuters/Scanpix

Prestižā Indianvelsas "ATP 1000" sērijas turnīra pusfinālā vīriešu vienspēlēs ceturtdien pārliecinoši iekļuva planētas otrā rakete spānis Karloss Alkarass, kurš ar 6-3, 6-1 uzvarēja ar sesto numuru izlikto Vācijas spēlētāju Aleksandru Zverevu.

Alkarasa pretinieks cīņā par vietu finālā būs ATP ranga trešais numurs Janiks Sinners no Itālijas, kurš ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-3 pārspēja čehu Jirži Lehečku (ATP 32.).

Savukārt otru pusfināla pāri veidos mājinieks Tomijs Pols (ATP 17.), kurš ar 6-2, 1-6, 6-3 pieveica ranga devīto numuru Kasperu Rūdu no Norvēģijas, un krievs Daņiils Medvedevs (ATP 4.), kurš ar 7-5, 6-4 uzvarēja pasaules septīto raketi Holgeru Rūni no Dānijas.

Tikmēr sieviešu vienspēļu pusfinālu ceturtdien sasniedza planētas pirmā rakete poliete Iga Švjonteka, kura mačā ar bijušo ranga līderi Karolīni Voņacki (WTA 202.) bija vadībā ar 6-4, 1-0, pēc kā dāniete savainojuma dēļ maču turpināt nespēja.

Švjonteka pusfinālā tiksies ar Martu Kostjuku (WTA 32.) no Ukrainas, kura ceturtdaļfinālā ar 6-0, 7-5 krievieti pieveica Anastasiju Potapovu (WTA 33.).

Pusfinālu sasniedza arī pasaules trešā rakete Korija Gofa no ASV, kura ar 6-4, 6-3 uzvarēja ķīnieti Juaņu Jue (WTA 49.). Mājiniece cīņā par finālu tiksies ar WTA ranga devīto numuru Mariju Sakari no Grieķijas, kura 5-7, 6-2, 6-4 pārspēja Emmu Navarro (WTA 23.) no ASV.

Indianvelsas turnīrā startēja arī Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko. Vienspēlēs WTA ranga desmitajā vietā esošā Ostapenko apstājās otrajā kārtā, bet dubultspēļu sacensībās duetā ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas izdevās sasniegt ceturtdaļfinālu.

Turnīrs Indianvelsā cietā seguma kortos norisināsies līdz 17.martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu