Blumbergs izceļas ar precīzu tālmetienu zaudētā Grieķijas čempionāta mačā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Saloniku "Aris" spēlētājs Roberts Blumbergs ULEB Eirokausa astotdaļfināla spēlē basketbolā vīriešiem starp Slobožanskas "Prometey" un Saloniku "Aris" komandām "Arēnā Rīga".
Saloniku "Aris" spēlētājs Roberts Blumbergs ULEB Eirokausa astotdaļfināla spēlē basketbolā vīriešiem starp Slobožanskas "Prometey" un Saloniku "Aris" komandām "Arēnā Rīga". Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas basketbolists Roberts Blumbergs sestdien Grieķijas čempionāta mačā guva trīs punktus, kamēr viņa pārstāvētā Saloniku "Aris" piedzīvoja zaudējumu.

"Aris" viesos ar rezultātu 62:84 (13:21, 19:21, 19:21, 11:21) piekāpās "Peristeri" basketbolistiem.

Blumbergs laukumā bija 20 minūtes un 28 sekundes un raidīja grozā vienu no diviem tālmetieniem, izcīnīja atlēkušo bumbu, bloķēja pretinieku metienu, nopelnīja divas piezīmes, izprovocēja trīs pretinieku sodus un iekrāja efektivitātes koeficientu pieci, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -9.

Saloniku komandā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Vasilis Toliopuls, kamēr mājinieku panākumu ar 23 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm sekmēja Džo Reglends.

"Aris" komanda ar bilanci 11-10 ir piektā, bet Iļjas Gromova pārstāvētā "Lavrio" ar septiņiem panākumiem 20 spēlēs ir desmitajā vietā 12 komandu konkurencē.

Pagājušajā sezonā par Grieķijas čempioni kļuva Pirejas "Olympiakos", kas finālsērijā ar 3-1 pārspēja Atēnu "Panathinaikos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu