Video Mbapē ar "hat trick" kaldina PSG uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē
Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē Foto: EPA/Scanpix

Ar trim gūtiem vārtiem jeb "hat trick" svētdien Francijas spēcīgākās futbola līgas ("Ligue 1") čempionātā izcēlās Kilians Mbapē, palīdzot Parīzes "Saint-Germain" (PSG) viesos ar 6:2 (2:2) pieveikt "Montpellier" vienību.

Francijas izlases uzbrucējs precīzi sita 22., 50. un 63.minūtē, bet vēl pa vārtiem uzvarētāju rindās guva Vitors Mačadu Ferreira jeb Vitiņja, Kangins Lī un Nunu Memdešs, kamēr mājinieku sastāvā ar precīziem sitieniem izcēlās Arno Nordēns un Težī Savanjē.

Mbapē kopš pievienošanās Parīzes vienībai 2017.gadā kopumā visos turnīros guvis 250 vārtus. Ar 24 precīziem sitieniem viņš ir šīs sezonas "Ligue 1" labākais vārtu guvējs.

Asoņas kārtas pirms čempionāta noslēguma PSG ar 59 punktiem ir pārliecinoša līdere, tuvākos sekotājus "Brest" apsteidzot par 12 punktiem, bet trešajā vietā esošo "Monaco" - par 13 punktiem.

Citos svētdienas mačos "Stade Rennais" mājās ar 2:0 pārspēja Marseļas "Olympique", "Brest" cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Lille", "Clermont" ar 2:1 pieveica "Le Havre", "Reims" ar 2:1 uzvarēja "Metz", bet "Monaco" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Lorient" futbolistiem.

Pērn 11.reizi par Francijas čempionvienību kļuva PSG, kas turnīra tabulā par vienu punktu apsteidza "Lens" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu