Balinskis nopelna 21. rezultativitātes punktu AHL

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis
Uvis Balinskis Foto: Charlotte Checkers

Latvijas hokejists Uvis Balinskis svētdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņa pārstāvētā Šarlotas "Checkers" vienība piedzīvoja zaudējumu.

Šarlotas komanda savā laukumā ar rezultātu 4:6 (2:1, 2:3, 0:2) piekāpās Springfīldas "Thunderbirds" hokejistiem.

Balinskis asistēja mājinieku trešajos gūtajos vārtos otrā perioda sākumā, palīdzot Vilmeram Skūgam izvirzīt savu komandu vadība ar 3:2.

Latvijas hokejists uz ledus pavadītajā laikā pats izpildīja sešus metienus pa vārtiem, nopelnīja četras soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sezonā kopumā Balinskim 35 AHL mačos ir trīs gūti vārti, 18 rezultatīvas piespēles, 27 soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Citā mačā Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins viesos ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) papildlaikā atzina Klīvlendas "Monsters" pārākumu.

Ansons ar rezultativitāti neizcēlās, izpildīja vienu metienu vārtu rāmī un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Šajā sezonā uzbrucējs laukumā devies 21 mačā, atzīmējies ar septiņiem (2+5) punktiem, 20 soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +5.

AHL Austrumu konferencē "Penguins" ar 69 punktiem 59 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Checkers" ar 68 punktiem 60 mačos ir sestie. Savukārt Rietumu konferencē astotajā vietā ar 68 punktiem 60 spēlēs atrodas Ebotsfordas "Canucks", kuras vārtsargs Artūrs Šilovs izsaukts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu