No apcietinājuma pret drošības naudu atbrīvots panākumiem bagātākais futbolists Alviss

CopyDraugiem X Whatsapp
Dani Alviss
Dani Alviss Foto: AP/Scanpix

Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alviss, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērā, pavēstīja Barselonas tiesa.

Februāra beigās Alvisam tika piespriests četru ar pusi gadu cietumsods par seksuālu vardarbību pret kādu sievieti 2022. gada 30. decembrī. Bijušais "Barcelona" kluba aizsargs kopš pagājušā gada janvāra atradās izmeklēšanas cietumā.

Uzreiz pēc Alvisam piespriestā cietumsoda viņa advokāti iesniedza apelāciju, ar cerību, ka lieta tiks pārsūdzēta.

Lēmums par Alvisa atbrīvošanu pret drošības naudu tika pieņemts dienu pēc tam, kad viņa advokāts pieprasīja bijušā futbolista atbrīvošanu pamatojoties uz to, ka viņš jau ir izcietis ceturtdaļu no piespriestā cietumsoda.

Atbrīvojot Alvisu pret drošības naudu viena miljona eiro apmērā, tiesa arī pieprasīja, lai viņš nodotu savas Spānijas un Brazīlijas pases, nepamestu Spāniju un katru nedēļu ierastos tiesā.

40 gadus vecais Alvess ir izcīnījis 42 futbola trofejas, tostarp trīsreiz cēlis virs galvas UEFA Čempionu līgas kausu "Barcelona" rindās un divreiz Brazīlijas izlases sastāvā uzvarot "Copa America".

Iepriekšējā Pasaules kausa izcīņā Katarā viņš spēlēja savā trešajā pasaules čempionātā. Viņa līgums ar Meksikas klubu Mehiko UNAM ("Pumas") pēc aresta Spānija tika apturēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu