Skrūdera pārstāvētā "Jastrzebski Wegiel" iekļūst CEV Čempionu līgas finālā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edvīns Skrūders
Edvīns Skrūders Foto: Artūrs Stiebriņš

Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlāja Edvīna Skrūdera pārstāvētā Polijas komanda Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" trešdien Ankarā piecos setos izcīnīja uzvaru Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē, divu spēļu summā iekļūstot finālā.

"Jastrzebski Wegiel" ar 3-2 (34:32, 27:25, 16:25, 21:25, 15:7) uzvarēja Ankaras "Ziraat Bankasi" no Turcijas, divu spēļu summā uzvarot ar 4-2.

Skrūders nebija iekļauts pieteikumā.

Polijas klubam, kas finālā iekļuva pēc pirmajiem diviem uzvarētājiem setiem un vēlāk veica spēlētāju maiņas, četri volejbolisti guva 10-12 punktus, par rezultatīvāko kļūstot Tomašam Fornalam.

Ankaras komandā 17 punktus guva Vauters ter Māts.

Jau ziņots, ka pirms nedēļas pirmajā cīņā mājās Polijas klubs bija pārāks ar 3-0 (25:13, 25:18, 30:28).

Otrā pusfinālā cīnās Itālijas komandas Trejas "Lube" un "Trentino", kuras otro spēli aizvadīs ceturtdien. Pirmajā ar 3-1 pārāka bija "Trentino".

"Jastrzebski Wegiel" pamatturnīrā uzvarēja savā apakšgrupā. Ceturtdaļfinālam kvalificējās piecu apakšgrupu uzvarētājas, bet visas otro vietu ieguvējas un un labākā trešās vietas īpašniece cīnījās "play-off" pirmajā kārtā.

Arī pagājušajā gadā Jastšembes Zdrujas klubs iekļuva CEV Čempionu līgas finālā, kur zaudēja citai Polijas vienībai Kendžežinas-Kozles ZAKSA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu