Video Kas notiek Hārdena galvā? NBA zvaigzne skaidro amizantu rīcību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Džeimss Hārdens
NBA zvaigzne Džeimss Hārdens Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens aizvadītajā naktī vienā no spēles epizodēm izcēlās ar amizantu rīcību – piespēlēt komandas biedram un pēc tam mēģināt nobloķēt viņa metienu.

Losandželosas "Clippers" trešdien izbraukumā ar rezultātu 116:103 uzveica Portlendas "Trail Blazers".

Uzvarētāju sastāvā Hārdens guva 19 punktus un veica 14 rezultatīvas piespēles, Pols Džordžs iemeta 27 punktus, bet 24 pievienoja Kavai Lenards.

Trešās ceturtdaļas vidū, "Clippers" komandai atrodoties vadībā ar 21 punkta pārsvaru, Hārdens piespēlēja laukuma stūri esošajam Lenardam.

Pēc piespēles komandas biedram Hārdens pieņēma dīvainu lēmumu – skriet virsū Lenardam un mēģināt traucēt viņa metienu. Bumba lidoja grozam secen.

Hārdens ar vairāk nekā astoņām rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā ir šosezon piektais labākais spēlētājs šajā statistikas radītājā.

Diriģējot komandas saspēli, Hārdena uzdevums ir palīdzēt partneriem gūt punktus, taču šajā amizantajā izspēlē viņš centās izdarīt pretējo.

"Centos komandā iedvest nedaudz prieka. Domāju, kā pēdējās pāris nedēļas mums bijušas miglainas," "CBS Sports" citē Hārdenu.

"Domāju, ka visas komandas iet cauri šādiem posmiem. Vienkārši centos radīt enerģiju, labu noskaņu komandā," skaidroja NBA zvaigzne.

"Būtu labāk, ja metiens būtu precīzs, taču gribēju tā izdarīt, lai būtu par ko pasmieties."

Hārdens arī iepriekš karjerā vairākkārt izcēlies ar amizantām darbībām gan laukumā, gan ārpus tā. Sociālajos tīklos var atrast vairākas videoklipus, kuros apkopoti spilgtākie mirkļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu