"Panthers" izsauc Balinski atpakaļ uz NHL

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja aizsargs Uvis Jānis Balinskis
Latvijas hokeja aizsargs Uvis Jānis Balinskis Foto: Florida Panthers (X/Twitter)

Floridas "Panthers" komanda no fārmkluba ceturtdien izsauca Latvijas aizsargu Uvi Jāni Balinski atpakaļ uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

27 gadus vecais Balinskis šosezon debitēja NHL. Līdz šim viņš aizvadījis 18 spēles, guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, kā arī iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Balinskis sezonas lielāko daļu pavadījis fārmklubā Šarlotas "Checkers", kur sastāvā 35 spēlēs Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizsargs izcēlies ar trīs gūtiem vārtiem, 18 rezultatīvām piespēlēm un lietderības koeficientu +3.

"Panthers" ziņo, ka Balinskis jau nākamajā spēlē dosies laukumā. Floridas komanda naktī uz piektdienu plkst. 1.30 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems Nešvilas "Predators".

Floridas komandai patlaban traumas dēļ nevar palīdzēt kanādiešu aizsargs Ārons Ekblads, savukārt divu spēļu diskvalifikācija jāizcieš krievu aizsargam Dmitrijam Kuļikovam.

Austrumu konferences kopvērtējumā "Panthers" ar 94 punktiem 68 spēlēs ieņem otro vietu, savukārt "Predators" ar 84 punktiem 69 mačos ierindojas sestajā pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu