Nikolato: Esmu apmierināts ar spēlētāju attieksmi, arī ar rezultātu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas futbola izlases jaunais galvenais treneris Paolo Nikolato ir apmierināts ar spēlētāju parādīto attieksmi, pēc debijas mača norādīja Itālijas speciālists.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase ceturtdien viesos Larnakā ar rezultātu 1:1 (0:1) cīnījās neizšķirti pret mājinieci Kipras valstsvienību.

45. minūtē Andrejs Cigaņiks nopelnīja Latvijas izlasei tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu, taču Vladislavs Gutkovskis to nerealizēja.

Savukārt 85. minūtē Cigaņiks, kuram šī bija 50. spēle Latvijas izlasē, panāca neizšķirtu.

"Esmu patiešām apmierināts ar spēlētāju attieksmi šajā spēlē, arī ar rezultātu," Latvijas Futbola federācija (LFF) citē Nikolato.

"Tāpat vēlos izcelt faktu, ka komanda atspēlējās spēles gaitā. Puiši labi pastrādāja šīs treniņnometnes laikā, un šodien tika par to atalgoti," uzskata treneris.

"Daudzas lietas, ko mēģinājām trīs dienu laiku panākt treniņprocesā, bija redzamas laukumā, un esmu tiešām gandarīts par to, ka izdevās daudz ko no plānotā redzēt arī laukumā."

Latvijas izlasei šajā mačā bija 51% bumbas kontrole (otrajā puslaikā 57%). Komandai bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, kas netika izmantotas.

Kopumā aizvadītajā mačā Latvijas izlase izpildīja septiņus sitienus, no kuriem četri bija vārtu rāmī. Kipra atbildēja ar deviņiem sitieniem, divi no tiem bija vārtu rāmī.

26. martā Latvijas izlase Kipras pilsētā Larnakā aizvadīs vēl vienu pārbaudes spēli, samērojot spēkus ar Lihtenšteinas valstsvienību.

FIFA rangā Kipra ieņem 125. vietu, Latvija ierindojas 136. pozīcijā, bet Lihtenšteina atrodas 203. vietā 210 nāciju konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu