Kurucs ar desmit punktiem neglābj Mursijas UCAM no neveiksmes ACB mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva desmit punktus, taču tas neglāba viņa un Artūra Kuruca pārstāvēto Mursijas UCAM no neveiksmes. Mursijas vienība izbraukumā ar 82:83 (16:23, 15:26, 27:7, 24:27) piekāpās "Valencia".

Rodions Kurucs laukumā bija 32 minūtes un 23 sekundes un raidīja grozā trīs no četriem divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņš arī atzīmējās statistikā ar trīs atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, četrām kļūdām, vienu pārtvertu piespēli, trīs piezīmēm, trīs izprovocētiem sodiem un iekrāja +/- rādītāju +6, tiekot pie efektivitātes koeficienta astoņi.

Tikmēr Artūrs Kurucs spēlēja trīs minūtes un 46 sekundes un nopelnīja vienu piezīmi, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -5 un efektivitātes koeficientu -1.

Latviešu pārstāvētāja komandā pie 19 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām tika Marko Todorovičs, kamēr Valensijas vienības labā 16 un 15 punktus guva attiecīgi Semi Odželejs un Viktors Klavers.

Citā spēlē Anžejs Pasečņiks un "Palencia" savā laukumā ar 78:86 (13:17, 17:26, 26:23, 22:20) zaudēja Madrides "Real".

Pasečņiks spēlēja 16 minūtes un 33 sekundes un, realizējot vienu no četriem divu punktu metieniem un divus no četriem soda metieniem, guva četrus punktus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, viens bloķēts metiens, viena piezīme, trīs izprovocēti sodi, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -15 un efektivitātes koeficientu divi.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 21 punktu un sešām bumbām zem groziem bija Džeilens Hendss, kamēr Madrides vienībā ar 21 punktu izcēlās Džanans Musa.

Sestdien Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Santjago de Kampostelas "Obradoiro" mājās ar 83:72 pieveica Lugo "Rio Breogan", bet Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi" viesos ar 84:83 uzvarēja "Girona".

Mursijas UCAM ar 16 uzvarām 26 spēlēs ir ceturtā, "Baxi" ar 15 panākumiem ieņem astoto vietu, "Obradoiro" ar septiņām uzvarām ir 15.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 5-21 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu