Jakam rezultatīva piespēle Čehijas ekstralīgas ceturtdaļfināla spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja aizsargs Jānis Jaks
Latvijas hokeja aizsargs Jānis Jaks Foto: hcvl.cz

Latvijas aizsargs Jānis Jaks svētdien Čehijas hokeja ekstralīgas ceturtdaļfināla mačā tika pie rezultatīvas piespēles un palīdzēja viņa un Kristapa Zīles pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" izcīnīt uzvaru.

"Verva" izbraukumā ar 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Brno "Kometa" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 3-2.

Jaks asistēja Litvīnovas komandas otrajos vārtos, kad pēc viņa un Ondržeja Kašes piespēlēm vairākumu rezultatīvi noslēdza Liams Kirks.

Latvijas aizsargs kopā uz ledus bija 21 minūti un desmit sekundes, no kurām minūti un 35 sekundes spēlēja vairākumā, un atzīmējās statistikā ar vienu metienu pa vārtiem, četriem bloķētiem metieniem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Zīle laukumā bija 23 minūtes un 23 sekundes un spēlēja trīs minūtes un četras sekundes mazākumā. Viņa kontā divi bloķēti metieni, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sestdien aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" sērijā ar 1-4 piekāpās Pardubices "Dynamo" un nepārvarēja ceturtdaļfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu