Regbija klubs "Livonia" piemin bojā gājušo Robertu Miksonu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Regbija klubs Livonia/Facebook

Regbija klubs "Livonia" sociālajos tīklos izplatījis sēru vēsti, kurā ar godu un cieņu piemin bojā gājušo Robertu Miksonu.

Jau ziņots, ka 1992. gadā dzimušais Roberts Miksons pagājušajā nedēļas nogalē pazuda bezvēsts. Vīrietis pēdējo reizi bija redzēts svētdienas rītā Rīgā ap plkst.5 naktsklubā "Latvijas 1.Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā.

Vīrieša tālākās gaitas nebija zināmas. Pirmdienas vakarā policija, izplatot divu vīriešu attēlus, aicināja viņus atsaukties, lai tie varētu sniegt noderīgu informāciju Miksona meklēšanā. Vīrieši vēlāk paši sazinājās ar policiju.

Otrdien, 26. martā, Miksons miris Rīgā tika izcelts no Daugavas. Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Vienlaikus saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiks veiktas ekspertīzes un izmeklēti precīzi notikušā apstākļi.

"Neaptverams un negodīgs zaudējums mūsu komandai un visiem, kuri pazina Robertu Miksonu," vēsta regbija klubs "Livonia".

"Visas regbija kluba "Livonia" vārdā izsakām visdziļāko līdzjūtību un sērās noliecam galvas kopā ar Roberta ģimeni, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem.

Ģimenes cilvēks, tēvs, vīrs, dēls, draugs, kolēģis, komandas biedrs Roberts bija un būs mūsu atmiņās vienmēr pozitīvs, enerģisks, pašaizliedzīgs, bezbailīgs un harizmātisks. Paraugs daudziem, līderis un īsts vīrietis."

Miksons bija arī augsta līmeņa regbija spēlētājs, pārstāvot gan Latvijas klasiskā regbija izlasi, gan regbija-7 valstsvienību.

Viņš spēlēja vienā no Latvijas vadošajiem regbija klubiem "Livonia".

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu