Batņam un Dzierkalam rezultatīvas piespēles attiecīgi Somijas un Zviedrijas "play-off"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Oskars Batņa
Latvijas hokejists Oskars Batņa Foto: @MikkelinJukurit (X/Twitter)

Latvijas hokejists Oskars Batņa otrdien divreiz rezultatīvi piespēlēja Mikeli "Jukurit" uzvarā Somijas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē.

"Jukurit" ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) pieveica Oulu "Karpat", sērijā panākot 1-3.

Batņa 32.minūtē rezultatīvu piespēli nopelnīja Jespera Pītulainena vārtu guvumā, panākot 3:1. Otro reizi latvietis pie rezultativitātes punkta tika 36 sekundes pirms mača beigām, kad vairākumā bija viens no piespēlētājiem Patrika Puistolas vārtu guvumā, fiksējot spēles galarezultātu.

Latvijas hokejists uz ledus bija 20 minūtes un 17 sekundes, piecreiz metot pa vārtiem, nopelnot divas soda minūtes, kuru laikā vārti zaudēti netika, un uzvarot piecos no astoņiem iemetieniem, kā arī noslēdzot maču ar +/- rādītāju +1.

Iepriekšējā sezonā par Somijas čempioniem kļuva Tamperes "Tappara" hokejisti, finālsērijā ar 4-1 pieveicot Lahti "Pelicans".

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals otrdien Linšēpingā rezultatīvi piespēlēja Šellefteo AIK uzvarā trešajā pagarinājumā Zviedrijas hokeja līgas (SHL) ceturtdaļfināla trešajā spēlē.

AIK ar 4:3 (1:0, 2:0, 0:3, 0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja "Linkoping" vienību, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-0.

Dzierkals 30.minūtē rezultatīvi piespēlēja Oskara Nilsona vārtu guvumā, panākot 2:0, tomēr pēc 3:0 panākšanas mājinieki trešajā periodā atspēlējās.

Trešā pagarinājuma 17.minūtē vairākumā uzvaras vārtus vairākumā guva Aksels Sandins-Pellika.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus bija 27 minūtes un 43 sekundes, vienreiz metot pa vārtiem un spēli beidzot ar +/- rādītāju +1.

Citā ceturtdaļfināla sērijā Rodrigo Ābola pārstāvētā Engelholmas "Rogle" cīņā ar pamatturnīra pirmās vietas ieguvēju Kārlstades "Farjestad" sērijā ir vadībā ar 3-0.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu