Video Šmits traumas dēļ izlaidīs vēl vienu Eirolīgas spēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: twitter.com/bczalgiris

Lietuvas klubā Kauņas "Žalgiris" spēlējošais Latvijas basketbolists Rolands Šmits kājas savainojuma dēļ nepiedalīsies kluba ceturtdienas ULEB Eirolīgas spēlē ar Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", pirmsspēles preses konferencē paziņoja "Žalgiris" galvenais treneris Andrea Trinkjēri.

15. martā Kauņas "Žalgiris" komandas Eirolīgas spēlē viesos pie Minhenes "Bayern" Šmits otrās ceturtdaļas vidū pēc piezemēšanās savainoja labās kājas potīti un laukumu pameta vien ar "Žalgiris" personāla palīdzību.

"Savainojumi patiešām var ietekmēt mūsu sezonu, komandas progresu, tie ietekmē visu," saka Trinkjēri.

"Mums pietrūks ļoti svarīgs spēlētājs - Rolands Šmits. Mums ar to būs jāsamierinās," saka treneris.

Ceturtdien "Žalgiris" Eirolīgas spēli ar Milānas klubu aizvadīs savā laukumā.

Klubs neatklāj Šmita savainojuma detaļas.

Pirms spēles ar "Bayern" Šmits šosezon Eirolīgā vidēji spēlē bija guvis 11,5 punktus un izcīnījis 4,6 atlēkušās bumbas, sakrājot efektivitātes koeficientu 11,6.

Kauņas basketbolisti ar 13 uzvarām 31 mačā ieņem 14. vietu, bet "AX Armani Exchange Olimpia" ir uzvara vairāk un desmitā vieta.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11. reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu