Video Girgensonam -2 "Sabres" zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā piedzīvoja zaudējumu.

"Sabres" mājās ar rezultātu 2:6 (0:5, 2:0, 0:1) zaudēja Otavas "Senators" vienībai, kas izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 11 minūtes un desmit sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Viesi jau pirmo deviņu minūšu laikā guva četrus vārtus un pirmās trešdaļas pēdējā minūtē arī pārspēja "Sabres" vārtsargu piekto reizi, panākot 5:0.

Otrajā periodā "Sabres" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Jons Peterka un Konors Kliftons un samazināja mājinieku deficītu līdz trīs precīziem metieniem, taču noslēdzošajā trešdaļā nepilnas četras minūtes līdz pamatlaika beigām mājinieku vārtos ripu raidīja Šeins Pinto, atjaunojot "Sabres" četru vārtu pārsvaru.

Pinto gūtiem vārtiem pievienoja trīs rezultatīvas piespēles, kamēr ar diviem (1+1) punktiem starp uzvarētājiem izcēlās Breidijs Tkačaks, Boriss Kačuks, Dreiks Batersons un Džeikobs Čikrans.

Bufalo komandas vārtus vispirms sargāja Uko Peka Lūkonens, kurš pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem tika nomainīts, bet pēc tam Devons Levi tika galā ar 31 metienu. Otavas vienības vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 34 ripas.

"Sabres" ar 73 punktiem 73 spēlēs ieņem 12. vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, savā laukumā uzņemot Ņūdžersijas "Devils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu