Noskaties Krollis Čehijā tiek pie pirmā vārtu guvuma un rezultatīvas piespēles

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas uzbrucējs Raimonds Krollis sestdien Čehijas Nacionālās futbola līgas mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā "Vyškov" izsēja divu vārtu pārsvaru un spēlēja neizšķirti.

"Vyškov" 20.kārtas mačā savā laukumā ar rezultātu 2:2 (0:0) spēlēja neizšķirti ar "Silon Taborsko".

Krollis, kurš Viškovas komandai tiek izīrēts no Itālijas B sērijas vienības "Spezia", vispirms tika pie ar rezultatīvas piespēles, asistējot mājinieku pirmajā vārtu guvumā 58.minūtē.

Savukārt vēl trīs minūtes vēlāk Krollis izcēlās ar precīzu sitienu, panākot 2:0 un gūstot savus pirmos vārtus Čehijas spēcīgākajā līgā.

Atlikušajā spēles daļā viesi nepilnu trīs minūšu laikā divas reizes raidīja bumbu mājinieku vārtos, izlīdzinot rezultātu.

"Divi muļķīgi vārti un tas ir viens punkts, kamēr vajadzēja būt trijiem. Nespēlēju pārāk labi, bet tiku pie vārtiem un rezultatīvas piespēles. Kad esam vadībā ar 2:0, vajag spēlēt mierīgi un būt pārliecinātiem, un nedarīt muļķīgas lietas, taču tas ir futbols," sarunā ar kluba preses dienestu pēc mača teica Krollis, kurš izcēla, ka izlašu pārtraukumā ticis pie pārliecības.

"Vyškov" ar 36 punktiem 20 mačos ir Čehijas Nacionālās futbola līgas vicelīdere, atpaliekot no pirmās vietas īpašnieces Prāgas "Dukla" par četriem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu