"Masters"/"Ulbroka" florbolisti uzvar papildlaikā un sasniedz finālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Masters"/"Ulbroka" sestdien "Elvi Florbola līgas" pusfināla sērijā tika pie ceturtās uzvaras un nodrošināja vietu finālā.

"Masters"/"Ulbroka" savā laukumā ar rezultātu 8:7 (2:2, 0:2, 5:3, 1:0) papildlaikā pārspēja "Valmiera"/"Betsafe" vienību un sērijā līdz četrām uzvarām svinēja panākumu ar 4-1.

Starp uzvarētājiem ar diviem precīziem metieniem izcēlās Rolands Kovaļevskis, kurā arī guva vārtus pagarinājuma sestajā sekundē, nodrošinot "Masters"/"Ulbroka" iekļūšanu finālā. Vēl mājinieku rindās pie pieciem (2+3) punktiem tika Matīss Kristiāns Morozovs, kamēr pa reizei viesu vārtos bumbiņu raidīja Edijs Šenbergs un Valters Lapiņš.

Valmieras vienības labā pa diviem vārtiem guva Mārtiņš Broks, Ričards Riba un Ralfs Matīss Balodis, kura kontā arī rezultatīva piespēle.

Citā mačā Cēsu "Lekrings" viesos ar 3:2 (0:0, 1:0, 2:2) uzvarēja Talsu NSS/"Krauzers" un sērijā panāca 2-3.

Viesu rindās Artūrs Jurševskis tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles, kamēr pa reizei precīzi bija Martins Traubergs un Olafs Zvīnis. Talsu komandas labā vārtus guva Mārtiņš Emīls Uzuliņš un Jānis Ragovskis.

Komandas šosezon aizvadīja divu apļu pamatturnīru, pēc kura astoņas spēcīgākās vienības iekļuva izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināli un pusfināli sērijās ritēs līdz četrām uzvarām, bet čempioni un bronzas medaļu ieguvēji tiks noteikti Superfinālā, kas "Arēnā Rīga" notiks 2024.gada 13.aprīlī.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva "Lielvārde"/"FatPipe", kas finālā ar 5:4 pārspēja "Valmieras" florbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu