Gražulim tiks veikta ceļgala operācija

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis
Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis Foto: Lega Basket Serie A/Twiiter

Latvijas basketbolistam Andrejam Gražulim, kurš sestdien vēl aizvadīja Itālijas A sērijas maču, tiks veikta kreisā ceļgala operācija un viņš šosezon Trento "Aquila" vienības rindās laukumā vairs neatgriezīsies, vēsta Trento vienība.

Latvijas basketbolistam izceļoties ar 11 punktiem, Trento komanda mājās ar rezultātu 84:79 uzvarēja "Scafati".

Gražulis laukumā bija 27 minūtes un realizēja divus no četriem divu punktu metieniem, vienu no septiņiem tālmetieniem un četrus soda metienus, no kuriem divus viņš raidīja grozā divas sekundes pirms pamatlaika beigām. Latvietis atzīmējās statistikā arī ar sešām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu kļūdu, vienu piezīmi, diviem izprovocētiem sodiem, iekrāja +/- rādītāju +13 un efektivitātes koeficientu 11.

Pēc mača viņa pārstāvētā vienība pavēstīja, ka tā bija Latvijas basketbolista pēdējā spēlē "Aquila" rindās šosezon, jo Gražulim paredzēta kreisā ceļgala operācija.

"Ceru, ka viņš atgūsies pēc operācijas un varēs ar izlasi spēlēt olimpisko spēļu kvalifikācijā un arī Olimpiādē, viņš to ir pelnījis. Viņš šodien ar sakostiem zobiem spēlēja caur sāpēm," pēc spēles teica Trento komandas galvenais treneris Paolo Galbiati.

Gražulis šosezon 24 Itālijas A sērijas spēlēs vidēji izcēlies ar 14,1 punktu un 4,7 atlēkušajām bumbām, bet ULEB Eirokausā 18 mačos viņš caurmērā guva 12,3 punktus un iekrāja 5,2 atlēkušās bumbas.

Pērn Pasaules kausa finālturnīrā Gražulis bija viens no Latvijas izlases līderiem un astoņās cīņās vidēji guva 14,4 punktus un izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu