Video Talsu florbolisti sasniedz Latvijas čempionāta finālu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Talsu NSS/"Krauzers" komanda svētdien nodrošināja vietu "Elvi Florbola līgas" finālā, kurā tiksies ar "Masters"/"Ulbroka" vienību.

Talsinieki pusfināla sērijas sestajā spēlē viesos ar rezultātu 3:2 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Cēsu "Lekrings" vienību un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 4-2.

Pirmajā trešdaļā vārti netika gūti, bet otrā perioda otrajā minūtē cēsniekus vadībā izvirzīja Olafs Zvīnis. Trešā nogriežņa vidū Mariss Šķuburs panāca 1:1, bet trešdaļas otrajā pusē ar 20 sekunžu starpību vārtus guva Bruno Beķeris mājiniekiem un Andrejs Šķerbergs viesiem.

Pamatlaiks un tāpat kā desmit minūšu papildlaiks noslēdzās neizšķirti, tādējādi uzvarētāja tika noskaidrota pēcspēles metienu sērijā. Tajā ar 2:1 uzvarēja viesi, kuriem vārtus guva Toms Akmeņlauks un Šķerbergs, bet pretiniekiem izcēlās Beķeris.

Otrā pusfinālsērijā "Masters"/"Ulbroka" ar 4-1 pārspēja "Valmiera"/"Betsafe" vienību.

Komandas šosezon aizvadīja divu apļu pamatturnīru, pēc kura astoņas spēcīgākās vienības iekļuva izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināli un pusfināli sērijās ritēs līdz četrām uzvarām, bet čempioni un bronzas medaļu ieguvēji tiks noteikti Superfinālā, kas "Arēnā Rīga" notiks 2024.gada 13.aprīlī.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva "Lielvārde"/"FatPipe", kas finālā ar 5:4 pārspēja "Valmieras" florbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu