"Liverpool" nostiprinās līderpozīcijā; pārtrūkst Mančestras "City" rezultativitātes sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Liverpool" futbolists Mohameds Salāhs
"Liverpool" futbolists Mohameds Salāhs Foto: Reuters/Scanpix

"Liverpool" futbolisti svētdien izcīnīja uzvaru Anglijas premjerlīgas spēlē un nostiprinājās līderpozīcijā, jo neizšķirti savā starpā cīnījās tuvākās sekotājas Mančestras "City" un Londonas "Arsenal".

"Liverpool" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja Braitonas un Havas "Albion".

Jau spēles otrajā minūtē viesus vadībā izvirzīja Denija Velbeks, kurš izcēlās ar spēcīgu sitienu no distances soda laukumā. Cīņas 27.minūtē pēc stūra sitiena bumbu no vārtu priekšas tīklā trieca Luiss Diass - 1:1.

Uzvaru liverpūliešiem nodrošināja Mohameds Salāhs, kurš 65.minūtē pēc Alekša Makalistera piespēles izdarīja precīzu sitienu no apmēram desmit metriem.

Tikmēr Mančestrā notikušais "City" un "Arsenal" duelis noslēdzās bez gūtiem vārtiem - 0:0 (0:0). Mančestras futbolisti izteikti vairāk kontrolēja bumbu, taču vārtu rāmī sitienu vairāk bija pretiniekiem (2:1).

"City" kopš 2022.gada 9.marta 57 spēlēs pēc kārtas katrā bija guvusi vismaz vienus vārtus, taču "Arsenal" svētdien pārtrauca šo sēriju.

Vadošajam trijniekam aizvadot pa 29 spēlēm, līdere ar 67 punktiem ir "Liverpool", 65 punktus guvusi Londonas "Arsenal" un 64 - Mančestras "City". Tālāk ar 59 punktiem 30 cīņās ir Birmingemas "Aston Villa", savukārt 56 punktus 29 dueļos iekrājusi Totenhemas "Hotspur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu