Video Bertāns "uguņo" no tālās distances un aizvada otro rezultatīvāko spēli šosezon

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns aizsardzībā pret NBA zvaigzni Kavai Lenardu
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns aizsardzībā pret NBA zvaigzni Kavai Lenardu Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Šarlotas "Hornets" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Hornets" mājās ar rezultātu 118:130 (25:31, 30:36, 27:26, 36:37) piekāpās Losandželosas "Clippers" komandai, kas izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas izbraukuma spēlēs.

15 punkti ir Bertāna dalīts otrais rezultatīvākais sniegums sezonā. Sezonas rekords viņam ir 16 punkti.

Šajā mačā viņš laukumā bija 24 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no deviņiem tālmetieniem.

Tāpat latvieša kontā bija divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un četras piezīmes. "Hornets" ar Bertānu laukumā ielaida par 11 punktiem vairāk nekā iemeta.

Mājiniekiem 33 punktus guva Mailss Bridžess, 22 punkti bija Brendonam Milleram, 18 punkti - Grāntam Viljamsam, bet desmit punkti un 13 rezultatīvas piespēles - Vasilijem Micičam.

Uzvarētājiem 41 punktu guva Pols Džordžs, kurš realizēja astoņus no 12 tālmetieniem, Ivicam Zubacam bija 24 punkti un 12 atlēkušās bumbas, bet Kavai Lenards guva 23 punktus.

"Clippers" Šarlotas vienību uzvarēja 12. savstarpējā spēlē pēc kārtas.

"Hornets" ar 18 uzvarām 74 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un pēc astoņiem mačiem noslēgs sezonu. "Clippers" ar bilanci 47-27 ir ceturtā Rietumos.

"Hornets" nākamo spēli aizvadīs jau pirmdien, kad mājās tiksies ar līgas līdervienību Bostonas "Celtics". Pagaidām nav skaidrības, vai laukumā tiksies abi latviešu basketbolisti, jo Kristapam Porziņģim, iespējams, tiks dota atpūta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu