LHF paziņo trīs hokejistus, kuri šopavasar traumu dēļ nepievienosies Latvijas izlasei

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Georgs Golovkovs
Latvijas hokejists Georgs Golovkovs Foto: Ekrānšāviņš no LHF video

Mikam Tumānovam, Naurim Sējējam un Georgam Golovkovam šopavasar savainojumi liegs cīnīties par vietu Latvijas hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

28 gadus vecais Golovkovs šosezon spēlēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā. Regulārajā čempionātā "Ostersunds IK" komandas sastāvā uzbrucējs 32 mačos guva trīs vārtus un veica 12 rezultatīvas piespēles. "Play-off" turnīrā divos mačos ar rzultativitāti viņš neatzīmējās.

Golovkovs pērn pasaules čempionātā Latvijas izlases rindās piedalījās divās spēlēs. Viņam šis bija pirmais pasaules čempionāts karjerā. 

23 gadus vecais Sējējs šosezon Šveices pēc spēka otrajā līgā "Lions" komandas sastāvā pamatturnīrā 28 spēlēs guva trīs vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt "play-off" turnīrā latviešu aizsargs piedalījās 13 mačos, guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Sējējs pasaules čempionātos iepriekš nav spēlējis, taču 2022. gadā viņš pārstāvēja Latvijas izlasi Pekinas olimpiskajās spēlēs.

22 gadus vecais Tumanovs šosezon spēlēja Somijā, kur augstākajā līgā 48 spēlēs viņš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli JYP komandas sastāvā.

Savukārt pēc spēka Somijas otrajā līgā "KeuPa" rindās latviešu aizsargs 10 mačos sakrāja deviņus rezultativitātes punktus (3+6).

Jau vēstīts, ka traumu dēļ šopavasar Latvijas izlasei nevarēs pievienoties aizsargs Kristiāns Rubīns un uzbrucējs Deniss Smirnovs, kuri pērn bija bronzas komandas ierindā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu