Noskaties Vembanjama NBA spēlē gandrīz sasniedz "quadruple double"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Vembanjama (centrā)
Viktors Vembanjama (centrā) Foto: Reuters/ScanPix

Talantīgais Francijas basketbolists Viktors Vembanjama Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē gandrīz sasniedza "quadruple double". 

Sanantonio "Spurs" garā gala spēlētājs izbraukuma spēlē pret Denveras "Nuggets" (105:110) izcēlās ar gūtiem 23 punktiem, savāca 15 atlēkušās bumbas, veica astoņas rezultatīvas piespēles un bloķēja deviņus pretinieku metienus. 

Viņam pietrūka divu rezultatīvu piespēļu un viena bloķēta metiena, lai četros statistikas rādītājos atzīmētos ar divciparu skaitli. 

Pēdējo reizi "quadruple double" vienā spēlē NBA sasniedza "Spurs" leģenda Deivids Robinsons, kurš 1994. gadā pret Detroitas "Pistons" iemeta 34 punktus un veica 10 rezultatīvas piespēles, savāca 10 bumbas zem groziem un iekrāja arī 10 blokus. 

NBA vēsturē tikai četriem spēlētājiem izdevies savākt "quadruple double". Tiek uzskatīts, ka Vembanjama šai četrotnei pievienosies. Tas ir tikai laika jautājums...

Vembanjama tika atzīts par marta labāko debitantu Rietumu konferencē. 12 spēlēs viņš vidēji guva 21,2 punktus, izcīnīja 10,5 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja 3,83 pretinieku metienus, šajā rādītājā esot labākais visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu