Noskaties Rezervists NBA spēlē iemet 50 punktus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Malaki Flins
Malaki Flins Foto: AFP/SCANPIX

Iespaidīgu spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā aizvadījis Detroitas "Pistons" komandas rezervists Malaki Flinns, kurš izcēlās ar gūtiem 50 punktiem, sasniedzot savas karjeras rekordu. 

Ar viņa sniegumu gan bija par maz, lai "Pistons" komanda izbraukumā pieveiktu Atlantas "Hawks". Detroitas vienība piekāpās ar 113:121. 

Flinns, kurš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, iemeta 50 punktus, grozā trāpot 18 no izmestajiem 25 metieniem no spēles un 9 no 12 soda metieniem. 50 gūtie punkti ir "Pistons" rekords spēlētājam, kurš mačā iesaistījies no soliņa. 

25 gadus vecais Flinns savāca arī savas šīs sezonas labākos rādītājus citās statistikas ailītēs - sešas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un trīs pārtvertas bumbas. 

Pēdējo trīs sezonu laikā viņš ne reizi laukumā nav devies starta pieciniekā. 

Lielā mērā Flinnam "palīdzēja" savainotie komandas biedri. No ierastā pamatsastāva šajā mačā spēlēja tikai Džeidens Aivijs un Džeilens Durens.

Līgas vēsturē tikai vēl diviem spēlētājiem izdevies gūt vismaz 50 punktus, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa. 1993. gadā 50 punktus iemeta Niks Andersons, bet 2019. gadā Džamals Krofords izcēlās ar 51 punktu. 

Karjeras laikā Flinns vidēji spēlē guvis vien 5,2 punktus. Turklāt šosezon laukumā ticis vien 17 mačos. 

Flinns NBA debitēja 2020./2021. gada sezonā. Pirmajā gadā Toronto "Raptors" rindās viņam ik pa laikam izdevās tikt pamatsastāvā, bet turpmākajos gados viņš arvien vairāk palika rezervē vai arī laukumā netika nemaz. 

Detroitas komandai šī sezona ir ļoti neveiksmīga. Tā pēdējās 11 spēlēs piedzīvojusi 10 zaudējumus un jau labu laiku  zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā. Ar 13 uzvarām un 63 zaudējumiem "Pistons" ir vājākā komanda ne tikai Austrumu konferencē, bet arī visā līgā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu