Palmers ar "hat trick" kaldina "Chelsea" dramatisku uzvaru pār Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Londonas "Chelsea" futbolists Kouls Palmers
Londonas "Chelsea" futbolists Kouls Palmers Foto: Reuters/Scanpix

Dramatisku uzvaru Anglijas premjerlīgas mačā ceturtdien izcīnīja Londonas "Chelsea", kas pateicoties Koula Palmera trim gūtajiem vārtiem, ar 4:3 (2:2) savā laukumā pārspēja Mančestras "United" futbolistus.

Divus no trim vārtiem Palmers guva jau mača kompensācijas laikā, precīzs esot no 11 metru soda sitiena punkta 100.minūtē un minūti vēlāk vārtus gūstot no spēles.

"Chelsea", kas mančestriešus nebija uzvarējusi 12 premjerlīgas spēlēs pēc kārtas, vadībā izvirzījās jau spēles ceturtajā minūtē pēc Konora Galahera precīzā sitiena, bet 19.minūtē Palmers guva savus pirmos vārtus mačā, realizējot 11 metru soda sitienu un panākot 2:0.

Viesi nepadevās un vēl pirmajā puslaikā rezultātu izlīdzināja - Alehandro Garnačo 34.minūtē atguva pirmos vārtus, bet piecas minūtes vēlāk Brunu Fernandišs panāca 2:2.

Spēles 67.minūtē Garnačo guva savus otros vārtus, izvirzīdams vadībā "United", tomēr izskaņā par spēles galveno varoni kļuva 21 gadu vecais Palmers. Kopumā bijušais Mančestras "City" audzēknis šosezon premjerlīgā guvis 16 vārtus, kas ir dalīts otrs labākais rezultāts. Iepriekšējo trīs sezonu laikā "City" rindās Palmers neizcēlās ne reizi.

"Chelsea" pēc panākuma kopvērtējumā ar 43 punktiem 29 mačos pakāpās uz desmito vietu, bet "United" rēķinā 30 spēlēs ir 48 punkti un sestā pozīcija.

Citā ceturtdienas mačā līderpozīciju turnīra tabulā atguva "Liverpool", kas savcā laukumā ar 3:1 (1:0) pieveica pastarīti Šefīldas "United".

Mājiniekus vadībā spēles 17.minūtē izvirzīja Darvins Nunjess, bet 58.minūtē bumbu savos vārtos ieraidīja Konors Bredlijs, ļaujot viesem panākt 1:1. Mača 76.minūtē Aleksiss Makalisters atguva vadību mājiniekiem, bet 90.minūtē 3:1 nodrošināja Kodijs Gakpo.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Liverpool" ar 70 punktiem 30 spēlēs ir līdere, par diviem punktiem mazāk ir Londonas "Arsenal", bet patreizējie čempioni Mančestras "City" ar 67 punktiem atrodas trešajā pozīcijā. Labāko trijniekam ar 59 punktiem 31 mačā seko Birmingemas "Aston Villa", bet piektie ar 57 punktiem 30 spēlēs ir Totenhemas "Hotspur" futbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu