Banki un Lomaža pārstāvētajai "Virtus" turpinās zaudējumu sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbolists Rihards Lomažs un treneris Luka Banki
Basketbolists Rihards Lomažs un treneris Luka Banki Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas basketbolista Riharda Lomaža pārstāvētā un Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" piektdien ULEB Eirolīgas mačā piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas.

Boloņas komanda 33.kārtas mačā izbraukumā ar rezultātu 75:90 (18:22, 24:16, 19:27, 22:17) piekāpās Milānas "AX Armani Exchange Olimpia" basketbolistiem.

Lomažs spēlēja sešas minūtes un 52 sekundes un, realizējot divus soda metienus, guva divus punktus, izpildīja neprecīzu divu punktu metienu un tālmetienu, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, izprovocēja pretinieku sodu, iekrājot efektivitātes koeficientu divi.

"Virtus" rindās Tornike Šengelija izcēlās ar 21 punktu un izprovocēja astoņas piezīmes, bet Marko Belinelli guva 13 punktus.

Mājinieku panākumu ar 18 punktiem un 11 bumbām zem groziem sekmēja Nikola Mirotičs, kamēr vēl 15 un 13 punktus guva attiecīgi Stefāno Tonuts un Nikolo Melli.

Jau ziņots, ka ceturtdien Rolands Šmits un Kauņas "Žalgiris" viesos ar 66:69 (11:20, 18:19, 15:12, 22:18) piekāpās "Monaco".

Boloņas komanda ar 17 uzvarām 33 spēlēs turnīra tabulā ieņem devīto vietu un jau ir nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr Milānas vienība ar bilanci 15-18 atrodas 11.vietā. Kauņas basketbolisti ar 14 uzvarām 33 mačos ierindojas 14.pozīcijā.

Kauņas komandai pēdējā spēle pamatturnīrā būs 11.aprīlī mājās ar Madrides "Real", kamēr "Virtus" pamatturnīru noslēgs 12.aprīlī, uzņemot Vitorijas "Baskonia".

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu