Noskaties Porziņģis gūst 20 punktus "Celtics" spīdošajā uzvarā pār "Kings" basketbolistiem

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.
Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis. Foto: Eric Canha/USA TODAY Sports via Reuters Con

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Celtics" mājās ar 101:100 (27:15, 27:35, 30:22, 17:28) uzvarēja Sakramento "Kings" basketbolistus, gūstot ceturto uzvaru pēc kārtas un 12.uzvaru pēc kārtas savā laukumā.

Porziņģis laukumā pavadītajās 24 minūtēs un 27 sekundēs realizēja abus tālmetienus, piecus no astoņiem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus. Viņa kontā bija arī 11 atlēkušās bumbas, otrajā spēlē pēc kārtas sakrājot "double-double", divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, kļūda, trīs piezīmes un +/- rādītājs nulle.

"Celtics", kura spēļēja bez pamatsešinieka spēlētājiem Derika Vaita un Džeilena Brauna, rezultatīvākais ar 21 punktu bija Peitons Pričards, bet 17 punktus, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Džeisons Teitams.

"Kings" komandā ar 40 gūtiem punktiem izcēlās De’Ārons Fokss, bet lietuvietis Domants Sabonis sakrāja 16 punktus, 16 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

Pēdējā ceturtdaļā mājinieki bija vadībā ar 97:78, taču uzvarētājs izšķīrās mača galotnē.

Septiņas sekundes pirms spēles beigām divpunktu metienu realizēja Ksavjers Tilmens, bet atbildes uzbrukumā neprecīzs bija Foksa un divi Kīgena Mareja metieni.

"Celtics" ar 61 uzvaru 77 spēlēs ieņem pirmo vietu līgā, bet "Kings" ar bilanci 44-33 ir astotā Rietumu konferencē.

Nākamo cīņu "Celtics" aizvadīs svētdien savā laukumā ar Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu