Video Ronaldu zaudē savaldību – iesit pretiniekam, piedraud tiesnesim un saņem sarkano kartīti (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu
Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu otrdien zaudēja savaldību Saūda Arābijas Superkausa pusfināla spēlē. Par nesportisku uzvedību futbolists tika noraidīts no laukuma.

Ronaldu pārstāvētā "Al-Nassr" pusfinālā ar rezultātu 2:1 (0:0) piekāpās "Al-Hilal" futbolistiem.

Spēles 46. minūtē Ronaldu par nesportisku uzvedību saņēma brīdinājumu jeb dzelteno kartīti.

Mača 86. minūtē pēc tiesneša svilpes Ronaldu bumbu paņēma rokās. Pie viņa pieskrēja "Al-Hilal" futbolists, bet portugālis viņu sagaidīja ar atvēzētu elkoni.

Mača tiesnesis ar Portugāles futbola zvaigzni neauklējās un nekavējoties Ronaldu parādīja sarkano kartīti. Ronaldu šāds tiesneša lēmums acīm redzami nepatika, jo viņš atvēzējās soģa virzienā.

Šī nav pirmā reize, kad Ronaldu Saūda Arābijas futbola laukumā izceļas ar nesavaldību vai nesportisku rīcību. Vēl februāra izskaņā viņš par rupja žesta rādīšanu faniem saņēma diskvalifikāciju.

39 gadus vecais Ronaldu šosezon Saūda Arābijas čempionātā 25 mačos guvis 29 vārtus un izpildījis 10 rezultatīvas piespēles.

Ronaldu pārstāvētā "Al-Nassr" ar 65 punktiem 27 spēlēs ieņem otro vietu, par 12 punktiem atpaliekot no līderes "Al-Hilal".

"Al-Hilal" iepriekšējā sezonā uzvarēja Saūda Arābijas čempionātā, Superkausā un Karaļa kausā, atstājot Ronaldu pārstāvēto "Al-Nassr" bez trofejām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu