Video Brāļi Kuruci ar UCAM iekļūst FIBA Čempionu līgas "Final Four"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolisti Rodions Kurucs (nr. 00) un Artūrs Kurucs (nr. 47)
Latvijas basketbolisti Rodions Kurucs (nr. 00) un Artūrs Kurucs (nr. 47) Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolistu Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM otrdien izcīnīja otro uzvaru Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas ceturtdaļfinālā un nodrošināja vietu finālčetrinieka turnīrā.

Mursijas vienība viesos ar rezultātu 85:72 (25:20, 22:17, 17:21, 21:14) pārspēja Ludvigsburgas "Riesen" un sērijā līdz divām uzvarām svinēja panākumu ar 2-0.

Rodions Kurucs spēlēja 20 minūtes un 40 sekundes un, raidot grozā trīs no septiņiem divu punktu metieniem un četrus no sešiem soda metieniem, guva desmit punktus. Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, četras piezīmes, viena kļūda, viens bloķēts metiens, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +12 un efektivitātes koeficientu astoņi.

Tikmēr Artūrs Kurucs laukumā bija septiņas minūtes un 58 sekundes un tika pie diviem punktiem, realizējot divus soda metienus, kā arī noslēdza mācu ar efektivitātes koeficientu viens.

Starp uzvarētājiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Marko Todorovičs, kamēr Ludvigsburgas vienībā ar 15 punktiem izcēlās Desure Buje.

Otrdien ceturtdaļfinālu pārvarēja arī Malagas "Unicaja", kas ar 2-0 bija pārāka pār Patras "Promitheas".

Finālčetrinieka turnīrs no 26. līdz 28.aprīlim norisināsies Belgradā.

Pērn par čempioni tika kronēta Vācijas komanda Bonnas "Telekom", kas finālā ar 77:70 uzvarēja Jeruzalemes "Hapoel".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu