Video Ābola trīs rezultativitātes punkti pietuvina "Rogle" komandu Zviedrijas čempionāta finālam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rodrigo Ābols (pa kreisi)
Latvijas hokejists Rodrigo Ābols (pa kreisi) Foto: Rogle BK (X/Twitter)

Latvijas hokejists Rodrigo Ābols otrdien Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfināla trešajā mačā izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, viņa pārstāvētājai Engelholmas "Rogle", izcīnot trešo panākumu.

"Rogle" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja "Vaxjo" vienību un sērijā līdz četriem panākumiem panākot 3-0.

Mača ceturtajā minūtē Ābols ar precīzu metienu noslēdza vairākumu, bet pēc tam otrās trešdaļas vidū asistēja Līnusam Sandīnam, kurš arī guva vārtus vairākumā, panākot 2:0.

Savukārt otrā papildlaika ievadā pēc Ābola un Sandīna piespēlēm vairākumā viesu vārtsargu pārspēja Lukass Ekestols-Junsons, atnesot mājiniekiem trešo uzvaru pusfinālā.

Ābols uz ledus bija 23 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā piecas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja 14 iemetienos no 21 un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

"Rogle" pamatturnīru noslēdza devītajā vietā un astotdaļfināla sērijā ar 2-0 pārspēja "Timra", bet ceturtdaļfinālā ar 4-0 tika pie panākuma pār Kārlstades "Farjestad".

Otrā pusfināla sērijā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK ar 2-0 ir vadībā pret Gēteborgas "Frolunda".

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Vekšes "Lakers", kas finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Šellefteo AIK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu