Krievijā top plāns, kā uz Maskavu atvest Brazīlijas futbola leģendas (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronaldinju
Ronaldinju Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Futbola federācija grasās organizēt tā saukto Leģendu futbola maču Maskavā, kurā piedalītos spēlētāji no Krievijas un Brazīlijas. Krievija no Dienvidamerikas kontinenta cer atvilināt tādus pazīstamus spēlētājus kā Rivaldo, Ronaldinju un Kakā. 

Ar šādu plānu Krievijas medijos nāca klajā turienes futbola federācijas mārketinga nodaļas vadītājs Kirils Terešins. Viņaprāt, ļoti iespējams, ka šāda spēle ar minēto futbolistu piedalīšanos varētu notikt, un tiekot pieliktas visas pūles, lai uz valsti atvestu kādreizējos Brazīlijas futbola spīdekļus. 

"Domāju, ka spēle starp Krievijas un Brazīlijas leģendām ir ļoti iespējama. Kafu ir jārunā ar spēlētājiem. Ja viņi savstarpēji vienosies, ka ir gatavi ierasties, tie būs lieliski svētki Maskavai. Bez jebkādām problēmām stadions tiktu izpārdots pilnībā. Atvediet Ronaldinju, Kafu, Rivaldo, Tafarelu un Kakā," vēsta Krievijas sporta mediji.

Vai Ronaldinju un Rivaldo nonākšana Krievijā ir reāla?

Terešins neslēpa, ka šajā gadījumā runa ir par naudu - spēlētāju honorāriem. "Tas ir tīri naudas jautājums. Taču viss ir izdarāms. Tas mums ir jāuzstāda par savu mērķi," sarunā ar "RB Sport" sacīja Terešins. 

Minētie spēlētāji kādreizējie pasaules top klases spēlētāji. Piemēram, Ronaldinju no 2001. līdz 2011. gadam spēlēja tādos klubos kā Parīzes "Saint-Germain", "Barcelona" un AC "Milan". 44 gadus vecais uzbrūkošais pussargs karjeru noslēdza 2015. gadā.

53 gadus vecais Kafu, kurš 1994. un 2002. gadā ar Brazīlijas izlasi kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, ar Krieviju bijis saistīts jau iepriekš. Kad Krievija 2018. gadā uzņēma Pasaules kausa finālturnīru, viņš bija starp astoņām futbola leģendām, kuras viesojās Kremlī un piedalījās grupu turnīra izlozē. Tajā piedalījās arī Djego Maradona, Karless Pujols, Djego Forlans un Fabio Kanavaro.

Rivaldo savulaik bija viens no "Barcelona" un "Milan" līderiem. Savukārt Kakā pārstāvējis tādas vienības kā "Milan un Madrides "Real".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu