Makgregors atgriežas – oficiāli paziņots pretinieks un cīņas datums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
UFC zvaigzne Konors Makgregors
UFC zvaigzne Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits preses konferencē pēc "UFC 300" cīņu šova paziņoja Konora Makgregora atgriešanās cīņas datumu un pretinieku.

Makgregors UFC oktagonā nav devies kopš 2021. gada vasaras, kad cīņā pret Dastinu Porjē iedzīvojās smagā kājas lūzumā.

Lai gan spekulācijas par īra atgriešanos gaisā virmoja jau kopš brīža, kad viņš uz nestuvēm tikai izvests no oktagona pēc cīņas pret Porjē, tagad beidzot ir pieejama oficiāla informācija – Konors Makgregors oktagonā atgriezīsies 29. jūnijā "UFC 303" šovā Lasvegasā.

Viņa pretinieks šajā cīņā būs fanu vidū populārais cīņas MMA veterāns Maikls Čendlers.

Makgregors rehabilitācijas procesa laikā uzaudzēja pamatīgu muskuļu masu, kā rezultātā izskanēja versijas, ka īrs varētu cīnīties pat vidējā svara kategorijā (līdz 83,9 kilogramiem). Šādu scenāriju publiskajā telpā vairākkārt apstiprināja arī pats cīkstonis. Tomēr viņa un Čendlera cīņa norisināsies 77,1 kilograma divīzijā.

"Daudz lietu paliek aizkulisēs. Galvenais aspekts ir pareizais mirklis. Čendlers visu šo laiku ir bijis gatavs, bet Konors nav. Vienā no preses konferencēm par šo jau runājām. Viņam bija daudz citu pienākumu. Mēs negribam, ka Konors piekrīt cīņai, kad viņam ir virkne citu pienākumu un viņš nevar pilnvērtīgi trenēties," preses konferencē sacīja Vaits.

UFC prezidents, runājot par Makgregora pienākumiem, atsaucās uz filmas "Roadhouse" popularizēšanu. Slavenais īru cīkstonis šajā filmā tēloja tēlu vārdā Nokss. Ņemot vērā Makgregora popularitāti, viņam bija jāiesaistās dažādos filmas popularizēšanas pasākumos.

35 gadus vecais Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir iekrājis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus. Savukārt 37 gadus vecā Čendlera kontā ir 23 panākumi un astoņi zaudējumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu