Viena no ātrākajām biatlonistēm kļuvusi par māmiņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Denīze Hermane-Vika
Denīze Hermane-Vika Foto: AFP/SCANPIX

Bijusī Vācijas biatloniste Denīze Hermane-Vika, kura par karjeras beigšanu paziņoja pirms gada, sociālajos tīklos pavēstījusi, ka kļuvusi par māmiņu.

Hermane-Vika, kura Pasaules kausa izcīņā uz goda pjedestāla kāpa 40 reizes un izcīnīja 12 individuālās uzvaras, par māmiņu kļuva 9. aprīlī. Viņas ģimenē pasaulē nākusi meitiņa. 

"Jonna, tu esi kulminācija visam, ko mēs tik ilgi esam gaidījuši! Mēs gaidām skaistu, aizraujošu, jaunu un notikumiem bagātu laiku mums visiem trim," sociālajos tīklos raksta Hermane-Vika.

2023. gada decembrī Hermane-Vika paziņoja, ka kļūs par māti. 2022. gada septembrī viņa bija apprecējusies ar bijušo distanču slēpotāju Tomasu Viku, bet pagājušā gada martā pārtrauca savas profesionālās sportistes gaitas. 

35 gadus vecā vāciete savu karjeru sportā sāka kā distanču slēpotāja, bet vēlāk pievērsās biatlonam. Pirmie gadi viņai bija grūti, īpaši šautuvē. Distancē gan viņa allaž bijusi viena no ātrākajām. 

Savu pirmo individuālo medaļu Pasaules kausa izcīņā viņa ieguva 2019. gadā, triumfējot iedzīšanas sacensībās Estersundā. 

Hermane-Vika piedalījusies trijās olimpiskajās spēlēs, vienās kā distanču slēpotāja. Viņas kontā ir olimpiskais zelts un bronza kā biatlonistei un bronza kā distanču slēpotājai. Tāpat Hermane-Vika var lepoties ar divām pasaules čempionāta zelta medaļām biatlonā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu