Video Banki trenētā "Virtus" bez Lomaža uzvar pirmajā Eirolīgas "play-in" spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola treneris Luka Banki
Basketbola treneris Luka Banki Foto: SIPA/Scanpix

Lukas Banki vadītā Boloņas "Virtus" bez Latvijas basketbolista Riharda Lomaža pieteikumā otrdien Stambulā svinēja uzvaru ULEB Eirolīgas "play-in" spēlē.

"Virtus" ar 67:64 (21:23, 14:13, 13:14, 19:14) pieveica Stambulas "Anadolu Efes".

Boloņas komandā ar 13 punktiem rezultatīvākais bija Tornike Šengelija, pa 12 punktiem guva Avudu Abass un Gābriels Lundbergs, kura kontā arī pa septiņām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet Marko Belinelli guva 11 punktus.

Mājiniekiem 22 punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Vils Klaibērns, bet 16 punktus guva Šeins Larkins.

Citā spēlē otrdien izslēgšanas spēlēs iekļuva Telavivas "Maccabi" no Izraēlas, kas Belgradā ar 113:85 (28:15, 27:21, 31:25, 27:24) pārspēja Spānijas vienību Vitorijas "Baskonia", ar ko izšķirošajā spēlē par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs būs jācīnās "Virtus".

Uzvarētājiem 29 punktus, piecas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Lorenco Brauns, bet 26 punktus un piecas rezultatīvas piespēles - Veids Boldvins.

Spānijas komandā izcēlās Kodijs Millers-Makintairs, kurš sakrāja 32 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles.

"Virtus" ar 17 uzvarām 34 mačos pamatturnīrā ierindojās desmitajā vietā, bet "Anadolu Efes" ar tādu pašu bilanci ierindojās vietu augstāk, iegūstot mājas spēles priekšrocības "play-in" pirmajā kārtā. Rolanda Šmita pārstāvētais Kauņas "Žalgiris" ar 14 panākumiem ieņēma 14.vietu un neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvadīja divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējām nodrošinot vietu "play-in" spēlēs. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu