Video Tituliem bagātā "Warriors" dinastija nekvalificējas NBA "play-off" turnīram

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Stefans Karijs
NBA zvaigzne Stefans Karijs Foto: Reuters/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" komanda, kas iepriekšējo deviņu sezonu laikā četras reizes izcīnīja čempionu titulu, šosezon nav kvalificējusies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīram.

Sakramento "Kings" otrdien savā laukumā pārliecinoši ar 118:94 (31:22, 23:28, 37:26, 27:18) pieveica Goldensteitas "Warriors", pārvarot "play-in" turnīra pirmo kārtu.

Līdz ar to "Warriors" komandai sezona ir noslēgusies, savukārt ar Ņūorleānas "Pelicans" spēkosies par pēdējo ceļazīmi uz "play-off" turnīru Rietumu konferencē.

Jau vēstīts, ka "Pelicans" otrdien piekāpās Losandželosas "Lakers", kas kvalificējās "play-off" turnīram, kur pirmajā kārtā pretī stāsies NBA iepriekšējās sezonas čempione Denveras "Nuggets".

"Pelicans" un "Kings" dueļa uzvarētāji kļūs par "play-off" pirmās kārtas pretiniekiem Rietumu konferences līdervienībai Oklahomasitijas "Thunder".

Foto: nba.com

"Kings" labā 32 punktus guva Kīgans Marejs, 24 - De'Ārons Fokss, 17 - Harrisons Bārnss, bet ar 16 punktiem 12 atlēkušajām bumbām panākumu kaldināt palīdzēja lietuvietis Domants Sabonis.

"Warriors" sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Stefens Karijs, bet pa 16 punktiem guva Džonatans Kuminga un Mozess Mūdijs.

Iepriekšējo deviņu sezonu laikā "Warriors" sešas reizes sasniedza NBA finālu, četros gadījumos izcīnot čempionu titulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu