Video RFS futbolisti pieveic "Metta", "Auda" sagādā zaudējumu "Daugavpilij"

CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

Pagājušās sezonas čempione RFS trešdien Rīgā "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas septītās kārtas mačā izcīnīja uzvaru un kļuva par turnīra līdervienību.

RFS savā laukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) apspēlēja "Metta" futbolistus.

Mājinieki izvirzījās vadībā tikai otrā puslaika ievadā, kad 56. minūtē uzbrukumu ar precīzu sitienu no tuvas distances noslēdza Ismaels Diomandē.

Savukārt 65. minūtē RFS pārsvaru dubultoja Petrs Marešs, kurš viesu vārtsargu pārsteidza ar tālu un spēcīgu sitienu.

Iepriekšējā sezonā trīs spēlēs uzvaru svinēja vēlākie čempioni, bet viena spēle beidzās ar rezultātu 0:0.

Tikmēr citā spēlē "Auda" izcīnīja panākumu 1:0 (1:0) pār sezonu veiksmīgi iesākušo "Daugavpili".

Rezultātu 42. minūtē ar sitienu apmēram trīs metrus ārpus soda laukuma atklāja Mors Gaje. Gaje pie viņa atlēkušo bumbu raidīja vārtu labajā apakšējā stūrī.

57. minūtē viesi palika mazākumā. 46. minūtē laukumā nākušais Oļģerds Raščevskis divas minūtes vēlāk nopelnīja pirmo dzelteno kartīti, bet 57. minūtē tika pie otrās un bija spiests pamest laukumu.

Iepriekšējā sezonā komandas tikās piecreiz. Latvijas čempionātā trīsreiz uzvaru svinēja "Auda", bet viena cīņa beidzās neizšķirti. Latvijas kausa astotdaļfinālā "Auda" ar 4:1 uzvarēja pagarinājumā.

Otrdien pārsteigumu sagādāja "Tukums 2000"/"Telms", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Riga", virslīgā svinot pirmo uzvaru kluba vēsturē pār šo pretinieku.

Ceturtdien "Grobiņas SC"/LFS uzņems "Liepāju" un "Jelgava" - "Valmieru".

Turnīra tabulā 16 punkti septiņos mačos ir RFS, 15 punktus ir izcīnījusi "Riga", bet 13 punktus - "Tukums 2000"/"Telms", "Daugavpilij" ir 11 punkti, desmit punktus sešās cīņās ir iekrājusi "Valmiera", "Auda" septiņās spēlēs tikusi pie astoņiem punktiem, septiņi punkti ir "Metta" vienībai, pie sešiem punktiem tikusi "Liepāja", pie pieciem - "Grobiņas SC"/LFS, bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu