Noskaties Gaušu kļūst par otro futbolistu, kurš šosezon virslīgā gūst "hat trick"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Valmiera FC" futbolists Leu Gaušu
"Valmiera FC" futbolists Leu Gaušu Foto: Valmiera FC/Twitter (X)

Leu Gaušu gūstot trīs vārtus, "Valmieras" komanda ceturtdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas septītās kārtas pēdējā spēlē viesos ar rezultātu 3:0 (1:0) pārspēja "Jelgavu".

Pēc Marko Regžas brazīlietis Gaušu ir otrais futbolists šajā sezonā, kurš virslīgas mačā izcēlies ar "hat-trick".

Spēles 23.minūtē pēc Žeremī Klementes piespēles bumba rikošetā nonāca pie Gaušu, kurš netraucēts no vārtu priekšas panāca 1:0 valmieriešu labā. Vadībā viesi nostiprinājās 50.minūtē, kad pēc Džibrila Geja piespēles no labās malas Gaušu uztvēra bumbu uz krūtīm un vienā pieskārienā to sita tīklā.

Trešos vārtus mačā Gaušu guva 65.minūtē, kad realizēja 11 metru soda sitienu.

Jau ziņots, ka pirms tam "Grobiņa"/LFS ar rezultātu 3:2 pārspēja "Liepāju".

Otrdien pārsteigumu sagādāja "Tukums 2000"/"Telms", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Riga", virslīgā svinot pirmo uzvaru kluba vēsturē pār šo pretinieku. Savukārt trešdien "Auda" mājās ar 1:0 uzvarēja "Daugavpili", bet RFS savā laukumā ar 2:0 apspēlēja "Metta" vienību.

Pēc septiņām kārtām turnīra tabulā 16 punkti ir RFS, 15 punktus ir izcīnījusi "Riga", bet pa 13 punktiem - "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms". "Daugavpilij" ir 11 punkti, "Auda" un "Grobiņa"/LFS tikušas pie astoņiem punktiem, septiņi punkti ir "Metta" vienībai, sešus punktus iekrājusi "Liepāja", bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu