Video Pasečņika rezultativitāte neglābj "Palencia" no kārtējā zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks
Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks Foto: acb.com

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks sestdien Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā guva 13 punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Palencia" no kārtējā zaudējuma.

"Palencia" savā laukumā ar rezultātu 83:91 (14:21, 20:26, 21:19, 28:25) atzina "Granada" pārākumu, piedzīvojot 25.neveiksmi šosezon.

Pasečņiks spēlēja 32 minūtes un 42 sekundes un realizēja sešus no septiņiem divu punktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņa kontā arī septiņas bumbas zem groziem, trīs rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, viena pārtverta piespēle, bloķēts metiens, trīs piezīmes un astoņi izprovocēti sodi, iekrājot +/- rādītāju +9 un efektivitātes koeficientu 25.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Keje van der Vūrsts, bet Granadas vienībā ar 15 punktiem izcēlās Kvans Čītems.

Citā mačā Rodiona un Artūra Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM viesos ar 86:97 (22:21, 18:26, 28:32, 18:18) zaudēja "Barcelona".

Rodions Kurucs, kurš maču pabeidza priekšlaicīgi piecu piezīmju dēļ, laukumā bija 13 minūtes un 24 sekundes, un, raidot grozā vienu no diviem divu punktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem, izcēlās ar pieciem punktiem, kā arī atzīmējās statistikā ar vienu atlēkušo bumbu, rezultatīvu piespēli, divām kļūdām, vienu pārtvertu piespēli, vienu izprovocētu sodu un noslēdza maču ar +/- rādītāju -10 un efektivitātes koeficientu nulle.

Artūrs Kurucs palika uz rezervistu soliņa.

Vēl Mārcis Šteinbergs un Manrezas "Baxi" mājās ar 90:97 (30:28, 23:21, 9:24, 28:24) piekāpās Andoras "MoraBanc".

Šteinbergs spēlēja 15 minūtes un 18 sekundes un raidīja grozā vienu no trijiem divu punktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, gūstot sešus punktus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, viena pārtverta piespēle, trīs piezīmes, trīs izprovocēti sodi, iekrājot +/- rādītāju -4 un efektivitātes koeficientu trīs.

Mursijas UCAM ar 19 uzvarām 30 spēlēs ir piektā, "Baxi" ar 17 panākumiem ieņem astoto vietu, Jāņa Timmas un Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Santjago de Kompostelas "Obradoiro" ar septiņām uzvarām 29 mačos ir 17.vietā, bet "Palencia" ar bilanci 5-25 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu