Video "United" uzvar aizraujošā cīņā un nodrošina Mančestras derbiju FA kausa finālā (230)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mančestras "United" futbolisti
Mančestras "United" futbolisti Foto: AP/Scanpix

Mančestras "United" svētdien nodrošināja vietu Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa finālā, kurā pēc mēneša tiksies ar citu šīs pilsētas komandu "City".

Vemblija stadionā notikušajā mačā "United" pēc pamatlaika spēlēja neizšķirti 3:3 (2:0) ar pēc spēka otrās līgas komandu "Coventry", papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārāki ar 4:2 bija Mančestras futbolisti.

Pirmā puslaika vidū Skots Maktominejs pielika kāju vārtu priekša un raidīja bumbu tīklā, bet tā beigās pēc stūra sitiena precīzs ar galvu bija Harijs Magvairs - 2:0. Cīņas 58.minūtē Brunu Fernandešs soda laukumā atņēma pretiniekiem bumbu un guva trešos vārtus "sarkano velnu" labā.

Pēc 13 minūtēm Elis Simmss vienā pieskārienā sita bumbu mērķī un panāca 1:3, bet vēl astoņus minūtes vēlāk Kelams O'Hārs izdarīja sitienu no distances, bumbai no pretinieku futbolista ar augstu loku ielidojot vārtos. Otrā puslaika kompensācijas laikā uz "United" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru Hadži Raits pārliecinoši realizēja.

Pēcspēles sitienu sērija sākās ar "Coventry" vārtsarga Bredlija Kolins atvairījumu pēc Kazemīru sitiena, bet turpinājumā visi četri "United" futbolistu sitieni bija precīzi. Savukārt Andrē Onanā liedza gūt vārtus O'Hāram, bet savu sitienu nerealizēja Bens Šīfs.

"City" sestdien pusfinālā ar 1:0 pārspēja Londonas "Chelsea" komandu.

Pērn par Anglijas kausa ieguvējiem kļuva "City", kas finālā ar 2:1 pārspēja "United" futbolistus.

Komentāri (230)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu