Ostapenko pasaules rangā saglabā desmito pozīciju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Foto: AP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Vēl Diāna Marcinkēviča saglabājusi veikusi kāpumu par trim pozīcijām un ieņem 315.vietu, Daniela Vismane saglabā 371.pozīciju, kamēr savainojumu guvusī Anastasija Sevastova pakāpusies par četrām vietām uz 382.pozīciju. Kamilla Bartone veikusi kāpumu par 24 pozīcijām un jaunākajā rangā ieņem 700.vietu, Valērija Kargina (1172.) atguvusi divas vietas, savukārt Margarita Ignatjeva (1229.) un Anna Ozerova (1293.) zaudējušas pa vienai pozīcijai.

Ranga pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņā - no astotās uz septīto vietu pakāpusies čehiete Markēta Vondroušova, kura apsteigusi Dženu Cjiņveņu no ĶĪnas.

Līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko baltkrieviete Arina Sabaļenka un amerikāniete Korija Gofa, ceturtā ir Jeļena Ribakina no Kazahstānas, bet piekto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula. Sestajā vietā atrodas grieķiete Marija Sakari, aiz viņas seko Vondroušova un Cjiņveņa, bet devīto vietu ieņem tunisiete Onsa Žabēra.

Dubultspēļu rangā Ostapenko saglabā 19.pozīciju, par divām pozīcijām zemāk nekā pagājušajā nedēļā ir Semeņistaja (158.), kamēr Vismane (171.) atguvusi vienu vietu, bet Marcinkēviča (218.) - divas. Bartonei padevies 47 vietu kāpums (402.), Ignatjeva zaudējusi deviņas pozīcijas (748.), Ozerova ir 12 ailītes zemāk (1149.), Marina Markina vekusi kāpumu par 166 vietām un ieņem 1239.pozīciju, kamēr Karginai kritums par trim vietām (1446.), bet Marija Semeņistaja saglabājusi 1549.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu