Četrkārtējā pasaules čempione publicē bildi, kas atklāj vietu jaunām spekulācijām

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Doroteja Vīrere
Doroteja Vīrere Foto: EPA/Scanpix

34 gadus vecā itāliete Doroteja Vīrere aizvadītajā Pasaules kausa (PK) sezonā biatlonā nebija labā formā, taču viena no slavenākajām biatlonistēm ir panākumiem bagāta, un viņas publicētā bilde sociālajā tīklā "Threads" paver jaunas spekulācijas par viņas nākotni.

Pagājušās sezonas laikā izskanēja ziņas, ka Vīrere varētu noslēgt savas sportistes gaitas. Pati gan viņa ar paziņojumiem šai ziņā nav nākusi klajā, vien izteikusies, ka par karjeras beigām esot domājusi. 

Tagad viņa "Threads" ievietojusi bildi, kurā rāda savu jauno šauteni, kas sportistes līdzjutējiem liek domāt, ka Vīreri vēl sacensību apritē varēs redzēt. 

Vīreres sezonu ietekmēja slimība, tādēļ viņa bija tālu no savas labākās sportiskās kondīcijas. Savu pēdējo individuālo uzvaru PK viņa svinēja 2020./2021. gada sezonā. Viņas motivācija turpināt karjeru esot 2026. gada olimpiskās spēles, kas risināsies viņas dzimtenē, bet sportiste vēl neesot izdomājusi, vai tajās piedalīsies. 

Tomēr šķiet, ka Vīrere vismaz nākamajā sezonā vēl startēs. Sadarbībā ar DW-One viņai izstrādāta jauna šautene, un tas ir mājiens, ka itāliete varētu turpināt sportistes gaitas. 

Pasaules čempionātos Vīrere karjeras laikā ieguvusi 12 medaļas. Viņas īpašumā ir arī trīs olimpiskās bronzas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu