Video Bokseris nefavorīta statusā liek uz savu uzvaru un tiek pie iespaidīgas naudas summas (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Raiens Garsija (no kreisās)
Raiens Garsija (no kreisās) Foto: AP/Scanpix

ASV bokseris Raiens Garsija ticis pie vienas no savām lielākajām uzvarām karjerā. Viņš uzvarēja gan ringā, gan ieguva iespaidīgu naudas summu, liekot likmi pats uz sevi.

Garsija Ņujorkā grasījās cīnīties par Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, bet pirms cīņas neiekļāvās svarā. Tomēr cīņa ar viņa vienaudzi Devinu Heiniju notika, bet tā vairs netika klasificēta kā titulcīņa. 

Cīņas pirmā puse nedaudz labāk padevās Heinijam, bet otrajā daļā Garsija savu sāncensi trīsreiz aizsūtīja nokdaunā un galarezultātā guva uzvaru pēc punktiem - 112:112, 114:110 un 115:109. 

25 gadus vecais Garsija par savu panākumu pirms cīņas nešaubījās. Viņš izdarīja likmi uz sevi par diviem miljoniem ASV dolāru. Tādējādi viņš ieguva 12 miljonus jeb aptuveni 11,2 miljonus eiro.   

Tomēr Garsijas prieku mazliet aizēnoja viņa neiekļaušanās svarā. Pretējā gadījumā viņa īpašumā būtu arī prestižā WBC josta. Lai cīņa notiktu, Garsijam nācās arī šķirties no vairāk nekā 600 000 ASV dolāru, kas viņam bija jāsamaksā Heinijam, lai varētu iziet ringā. 

Savas karjeras laikā Garsija izcīnījis 25 uzvaras 26 cīņās, savukārt Heinijs piedzīvoja pirmo zaudējumu 32 cīnās. 

Garsija, pateicoties savai izaicinošajai uzvedībai, šobrīd ir viens no jaunās paaudzes populārākajiem bokseriem pasaulē.  

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu