Video Stenlija kausa izcīņas favorīte "Hurricanes" nonāk uzvaras attālumā no otrās kārtas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīnas "Hurricanes" un Ņujorkas "Islanders" hokejisti.
Karolīnas "Hurricanes" un Ņujorkas "Islanders" hokejisti. Foto: AFP/Scanpix

Vienas uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas ceturtdien nonāca bukmeikeru prognožu favorīte Karolīnas "Hurricanes" vienība, kas Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē viesos pieveica Ņujorkas "Islanders" komandu.

Pēc diviem zaudējumiem viesos, "Islanders" ceturtdien savā laukumā zaudēja ar 2:3 (0:2, 2:1, 0:0), sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-3.

"Hurricanes" pamatus panākumam ielika jau pirmajā trešdaļā, kad ar precīziem metieniem izcēlās Brents Bērnss un Dmitrijs Orlovs.

Otrā perioda trešajā minūtē Pjērs Engvals vienus vārtus mājiniekiem atguva, tomēr jau pēc nepilnām piecām minūtēm Sebastjans Aho atjaunoja viesu divu vārtu pārsvaru. Līdz trešdaļas izskaņai Broks Nelsons vēl pietuvoja "Islanders" līdz 2:3, tomēr turpinājumā vārti vairs netika gūti un ņujorkiešiem nācās samierināties ar trešo zaudējumu pēc kārtas.

Frederiks Andersens uzvarētāju vārtos atvairīja 29 no 31 metiena, kamēr mājinieku vārtsargs Iļja Sorokins tika galā ar 11 no 14 metieniem un pēc trešajiem zaudētajiem vārtiem tika nomainīts. Viņa vietā laukumā nākušais Semjons Varlamovs atvairīja visus astoņus atlikušos metienus 30 minūtēs.

Sērijas ceturtā spēle sestdien tiks aizvadīta turpat Ņujorkā.

Šīs sērijas uzvarētājs "play off" otrajā kārtā, jeb Austrumu konferences pusfinālā tiksies ar Ņujorkas "Rangers" vai Vašingtonas "Capitals" hokejistiem. Tajā sērijā ar 2-0 pašlaik vadībā ir "Rangers".

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja Floridas "Panthers", latviešu uzbrucējam Teodoram Bļugeram vegasiešu sastāvā kļūstot par Stenlija kausa ieguvēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu