Banki trenētā "Virtus" pārspēj Strautiņu un "Derthona"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Banki
Luka Banki Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbolista Riharda Lomaža pārstāvētā Boloņas "Virtus", kuru vada Latvijas izlases treneris Luka Banki, svētdien Itālijas A sērijas mačā pārspēja Tortonas "Derthona", kuras rindās spēlē Artūrs Strautiņš.

"Virtus" izbraukumā izcīnīja uzvaru ar 84:77 (17:18, 24:21, 24:16, 19:22).

Starp uzvarētājiem Lomažs spēlēja 11 minūtes un raidīja grozā vienu no diviem tālmetieniem, tiekot pie trīs punktiem. Viņa kontā arī divas bumbas zem groziem, viena kļūda un viena piezīme, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +11 un efektivitātes koeficientu viens.

Savukārt mājinieku rindās Strautiņš laukumā bija 16 minūtes un, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un divus soda metienus, guva septiņus punktus, izcīnīja atlēkušo bumbu, nopelnīja četras piezīmes, izprovocēja divus pretinieku sodu un iekrāja +/- rādītāju +2 un efektivitātes koeficientu trīs.

Boloņas komandā rezultatīvākais ar 15 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām bija Tornike Šengelija, bet Tortonas vienībā ar 13 punktiem izcēlās Kails Vīmss.

Vēl svētdien Trento "Dolomiti Energia", spēlējot bez Andreja Gražuļa, mājās ar 80:105 (20:24, 22:31, 26:21, 12:29) zaudēja "Pistoia".

"Virtus" ar 21 uzvaru 29 spēlēs turnīra tabulā ir pirmā, Trento vienība ar bilanci 15-14 ir septītā, bet "Derthona" ar bilanci 14-15 - astotā.

Pagājušajā sezonā par Itālijas čempioni kļuva Milānas "EA7 Emporio Armani Olimpia", kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Boloņas "Virtus".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu