Video NBA čempione "Nuggets" no "play-off" izslēdz Lebrona pārstāvēto "Lakers"

Otro kārtu sasniedz arī "Thunder"
TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigznes Nikola Jokičs un Lebrons Džeimss
NBA zvaigznes Nikola Jokičs un Lebrons Džeimss Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu pirmdien sasniedza pagājušās sezonas čempionvienība Denveras "Nuggets" un Oklahomasitijas "Thunder" vienība.

NBA Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Denveras "Nuggets" pirmdien savā laukumā ar 108:106 (28:24, 22:29, 31:26, 27:27) pieveica Losandželosas "Lakers" komandu, triumfējot sērijā ar 4-1.

Uzvaras grozu mājinieku rindās 3,6 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Džamals Marejs, kurš ar 32 punktiem bija arī mača rezultatīvākais spēlētājs.

Vēl uzvarētāju rindās ar 25+20 un deviņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Nikola Jokičs, bet 26 punktus guva Maikls Porters jaunākais.

"Lakers" sastāvā 30 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un deviņas bumbas zem groziem Lebrona Džeimsa kontā, 19 punktus guva Ostins Rīvs, bet 17+15 sakrāja Entonijs Deiviss.

Otrajā kārtā "Nuggets" pretinieki būs Minesotas "Timberwolves", kas konferences ceturtdaļfinālā ar 4-0 pieveica Fīniksas "Suns" basketbolistus.

Tikmēr regulārā čempionāta Rietumu konferences spēcīgākā komanda Oklahomasitijas "Thunder" pirmdien viesos ar 97:89 (21:21, 23:22, 26:28, 27:18) pieveica Ņūorleānas "Pelicans" un sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar 4-0.

Uzvarētāju rindās pa 24 punktiem katrs guva Šejs Gilžess-Aleksandrs un Džeilens Viljamss, bet pa 14 - Čets Holmgrens un Džošs Gidijs.

Mājiniekus no zaudējuma nespēja glābt Kristiana Džeimsa Makoluma 20 punkti un Jona Valančūna 19+13.

Riuetumu konferences pusfinālā "Thunder" pretinieki būs Losandželosas "Clippers" vai Dalasas "Mavericks" basketbolisti. Šajā sērijā pašlaik ir neizšķirts 2-2.

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu