Video NHL čempione "Golden Knights" sezonu noslēdz "play-off" pirmajā kārtā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vegasas "Golden Knights" un Dalasas "Stars" hokejisti
Vegasas "Golden Knights" un Dalasas "Stars" hokejisti Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas čempione Vegasas "Golden Knights" svētdien izstājās no šī gada Stenlija kausa izcīņas turnīra.

"Golden Knights" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars" komandai, sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot ar 3-4.

Rietumu konferences pusfinālā "Stars" spēkosies ar Kolorādo "Avalanche", kas pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Vinipegas "Jets".

"Stars" labā vārtus guva Vaiats Džonstons un Radeks Faksa, bet "Golden Knights" rindās vienīgo precīzo metienu izpildīja Brets Houdens.

Uzvaras vārtu autors Faksa, kurš traumas dēļ izlaida iepriekšējos četrus mačus, savam divarpus gadus vecajam dēl apsolīja gūst vārtus šajā mačā.

"Esmu priecīgs, ka man tas izdevās. Tagad es viņam no rīta varēšu parādīt video, un mēs to kopā noskatīsimies," ESPN citē Faksu.

"Stars" vārtsargs Džeiks Otingers atvairīja 22 no 23 pretinieku metieniem (95,7%), bet čempionu sastāvā Edins Hils tika galā ar 22 no 24 (91,7%).

Līdz ar to tagad ir noskaidroti visi konferenču pusfinālisti: Rietumos spēkosies "Stars' ar "Avalanche", kā arī Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" pret Edmontonas "Oilers".

Savukārt Austrumos cīnīsies Bosotnas "Bruins" pret Uvja Balinska pārstāvēto Floridas "Panthers", ka arī Ņujorkas "Rangers" pret Harolīnas "Hurricanes".

Austrumu konferencē vienā no pusfināliem aizvadīta jau pirmā spēle, kurā "Rangers" savā laukumā ar 4:3 (3:1, 0:0, 1:2) pārspēja "Hurricanes" un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās 1-0 vadībā.

Uzvarētāju labā divus vārtus un rezultatīvu piespēli (2+1) nopelnīja Mika Zībānežads, ar 1+1 izcēlās Vinsents Tročeks, bet uzvaras vārtus guva Artemijs Panarins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu