Video "Mavericks" ar Dončiču priekšgalā panāk neizšķirtu sērijā pret "Thunder"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Luka Dončičs (ar bumbu)
NBA zvaigzne Luka Dončičs (ar bumbu) Foto: Reuters/Scanpix

Dalasas "Mavericks" ceturtdien izbraukumā pārspēja Oklahomasitijas "Thunder" un panāca neizšķirtu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra Rietumu konferences pusfināla sērijā.

"Thunder" savā laukumā atzina "Mavericks" pārākumu ar rezultātu 110:119 (32:36, 30:32, 27:31, 21:20). Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1.

"Mavericks" sekmīgāk uzbruka no tālās distances, trāpot 18 no 37 trīspunktu metieniem (48,6%). "Thunder" trāpīja tikai 10 no 30 (33,3%) tālmetieniem.

Uzvarētāju labā Luka Dončičs guva 29 punktus (3p. 5/8), izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Dalasas kluba sastāvā savas karjeras spilgtāko "play-off" spēli aizvadīja Pīdžejs Vašingtons, kurš guva 29 punktus (3p. 7/11) un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

"Thunder" rindās Šejs Gildžess-Aleksandrs guva 33 punktus, izcīnīja 12 bumbas pie groziem un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl mājiniekiem 20 punktus guva Džeilens Viljamss.

"Domāji, ka šī bija viena no grūtākajām spēlēm, kādu esmu spēlējis. Es cīnos, cenšos spēlēt pēc iespējas labāk, lai palīdzētu komandai uzvarēt," sacīja Dončičs.

Sērijas nākamās divas spēles notiks Dalasā. Sērijas uzvarētāji Rietumu konferences finālā spēkosies ar Denveras "Nuggets" vai Minesotas "Timberwolves".

Rietumu konferences otra pusfināla pārī "Timberwolves" pēc divām izbraukuma spēlēm negaidīti sērijā ir 2-0 vadībā pret NBA čempioni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu